Zalmgroothandel Visco
De totaalleverancier voor vis.

De beste zalm, vers uit Noorwegen

Visco is de zalmgroothandel waarbij het om kwaliteit gaat. Wij hebben jarenlange ervaring met het inkopen van de beste zalm. Wij werken samen met de beste kwekers in Noorwegen en streven ernaar om u als klant de beste zalm mogelijk te leveren. Onze Noorse zalm is herkenbaar aan zijn prachtige rood-roze kleur en is de perfecte zalm om te serveren als mooie sushi.

Zalm wordt in Nederland en België gezien als een echte lekkernij, de markt voor zalm is in deze landen dan ook al jaren stevig in de lift. De combinatie van zalm en sushi zorgt ervoor dat u met een prachtig Japans product een grote doelgroep in Nederland kunt aanspreken.

Visco ontzorgt als zalmgroothandel uw bedrijf zoveel mogelijk. Zo kunt u al tijdens het bestelproces kiezen hoe u de zalm geleverd wil hebben. U kunt de zalm heel, gefileerd, gerookt, vers of gevroren aangeleverd krijgen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van zalm bij uw onderneming.

Zalm, de diverse toevoeging voor uw sushiassortiment

Zalm is een heerlijke toevoeging aan uw sushiassortiment. Ukunt zalm eenvoudig combineren met diverse soorten rijst, zeevruchten, groenten en kruiden. Daarnaast kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van gebakken, geflambeerde of gerookte zalm. Kies altijd voor een zalmgroothandel die ervaring heeft met het leveren van zalm voor sushi. Bij Visco weten we alles over het verwerken van zalm in sushi. Wij zijn dan ook de zalmgroothandel voor restaurants in de sushibranche.

Visco, de Zalmgroothandel

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Visco? Wij zijn de totaalleverancier voor al uw visproducten. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan onze assortimentspagina of vraag onze sushicatalogus aan. U kunt verder op diverse manieren contact met ons opnemen, wij staan direct voor u klaar met een oplossing voor uw bedrijf.

Nieuwe sushicatalogus

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren?
Vraag onze nieuwe catalogus aan, boordevol mooie producten.

  • Snel in uw postbus
  • Op de hoogte van de beste beschikbare producten
  • Goed voorbereid bestellen
Aanvragen

Visco is een horecaleverancier met jarenlange ervaring op het gebied van sushi. Van verse tot diepgevroren vissen, van toppings tot zeewier. Bij Visco kunnen tal van horecarestaurants terecht voor de beste (Aziatische) sushiproducten.

Wij staan voor kwaliteit!

Vijf voordelen voor vaste Visco-klanten

  • Onze producten altijd tegen de beste prijs
  • Alleen het beste is goed genoeg
  • Service staat hoog in het vaandel
  • Levering zo vaak en zo flexibel mogelijk
  • Wij zijn altijd op de hoogte van alle markten