Visco Tonijngroothandel
De totaalleverancier voor uw sushirestaurant

De beste Tonijn, vers geleverd aan uw restaurant

Tonijn is een van de belangrijkste ingrediënten voor sushi, daarom is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste tonijngroothandel. Bij Visco werken we al jarenlang samen met diverse tonijnleveranciers, we durven daarom de kwaliteit van al onze tonijn te garanderen. Wij voeren strenge controles uit op al onze tonijn, wij bieden dan ook geen bewerkte tonijn aan. Visco staat voor kwaliteit en doet daaraan geen concessies. Wij hebben directe lijnen met toonaangevende tonijnleveranciers en kunnen daardoor altijd topkwaliteit aan uw restaurant leveren.

Tonijn is al decennia lang een zeer populaire vissoort in restaurants. De laatste jaren wordt de vis echter steeds meer gebruikt voor het maken van sushi. Wij zijn als tonijngroothandel direct op deze vraag van de markt ingesprongen en zijn daardoor de onbetwiste sushispecialist van Nederland geworden. Onze tonijn wordt meerdere dagen per week geleverd via ons eigen gekoelde transport.

De Tonijngroothandel voor uw sushirestaurant

Visco is de tonijngroothandel die gespecialiseerd is in sushi. Wij leveren de tonijn volledig naar uw wens, van hele tonijn tot saku. Visco levert u de beste kwaliteit tonijn direct met onze eigen bezorgservice zodat u altijd de beschikking heeft over de verste vis!

Naast sushi is onze tonijn ook geschikt voor diverse andere al dan niet Japanse gerechten. Zo kunt u overheerlijke sashimi maken, tonijnsteak bereiden of de tonijn grillen of bakken. Tonijn is een overheerlijk divers product dat in ieder kwalitatief restaurant een verdiende plaats op de menukaart heeft gevonden. Door samen te werken met een betrouwbare tonijngroothandel bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Bent u benieuwd naar andere visproducten van Visco? Kijk dan eens op onze pagina's over zalm, ons Umai merk of bij het overzicht van ons gehele assortiment. U kunt ook onze uitgebreide sushicatalogus aanvragen en precies zien welke Visco producten perfect zijn voor uw restaurant.

Nieuwe sushicatalogus

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren?
Vraag onze nieuwe catalogus aan, boordevol mooie producten.

  • Snel in uw postbus
  • Op de hoogte van de beste beschikbare producten
  • Goed voorbereid bestellen
Aanvragen

Visco is een horecaleverancier met jarenlange ervaring op het gebied van sushi. Van verse tot diepgevroren vissen, van toppings tot zeewier. Bij Visco kunnen tal van horecarestaurants terecht voor de beste (Aziatische) sushiproducten.

Wij staan voor kwaliteit!

Vijf voordelen voor vaste Visco-klanten

  • Onze producten altijd tegen de beste prijs
  • Alleen het beste is goed genoeg
  • Service staat hoog in het vaandel
  • Levering zo vaak en zo flexibel mogelijk
  • Wij zijn altijd op de hoogte van alle markten