Fresh

Frozen

Specials

Zalm

Zalm

Visco levert Noorse zalm van alleen de beste kwaliteit. Heel of gefileerd - vers, gevroren of gerookt. Bij Visco bent u verzekerd van zalm van topkwaliteit voor de lekkerste zalmgerechten.

Tonijn

Tonijn

Dankzij directe lijnen met topleveranciers komen onze producten bijna dagelijks binnen. Zo kan Visco de beste kwaliteit tonijn garanderen. Van hele tonijn tot saku, wij leveren zoals u het wilt.

Hele vis

Hele vis

Ook voor hele vis bent u bij Visco aan het juiste adres. Van zeebaars, schol en roodbaars tot inktvis, zeeduivel of makreel. Bekijk ons volledige assortiment aan verse hele vis.

Schaal- & schelpdieren

Schaal- & schelpdieren

Hele schaal- en schelpdieren of zonder kop, staart of schil? Visco heeft een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit. Van oesters, kreeft en mosselen tot krab, coquilles en garnalen.

Filets

Filets

Visco levert topkwaliteit verse visfilets. Met zorg gefileerd in onze eigen productiefaciliteit, zodat we een kwalitatief hoogstaand product leveren. Van zeebaars-, kabeljauw- en scholfilet tot heilbotfilet.

Gerookte vis

Gerookte vis

De vers gerookte visproducten van Visco geven een extra smaakdimensie aan uw gerechten. Van warm of koud gerookte zalmproducten en makreelfilets tot brado’s.

Black Tiger

Black Tiger

De Black Tiger garnalen van Visco komen rechtstreeks uit Bangladesh en staan bekend om hun hoge kwaliteit. Met of zonder kop en staart, easy peal of als spies. Visco levert zoals u het graag wilt.

Vannamei

Vannamei

Staat prijs bij u boven de kwaliteit? Dan is de smakelijke vannamei garnaal een goede keuze. Easy peal of heel met kop en schil. Visco levert vannamei garnalen zoals u wenst.

Garnalen

Garnalen

Bij Visco bent u verzekerd van garnalen van kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment gevroren garnalen varieert van rivierkreeften en torpedogarnalen tot langoustines en meer.

Mosselen

Mosselen

Geniet van de zuivere smaak van topkwaliteit mosselen bij Visco. Gepaneerd, met schelp of alleen het vlees.

Schaal- & schelpdieren

Schaal- & schelpdieren

Ook voor diepgevroren schaal- en schelpdieren bent u bij Visco aan het juiste adres. Van coquille, krab, schelpen tot gemixte seafood van een A-merk. Bij Visco bent u verzekerd van topkwaliteit.

Gepaneerd

Gepaneerd

Klaar voor de pan en overheerlijk, dat zijn de gepaneerde visproducten van Visco. Denk aan gepaneerde garnalen, mosselen, visfriet en ebi fry of tempura.

Gerookte vis

Gerookte vis

De heerlijke gerookte visproducten van Visco geven een extra smaakdimensie aan uw gerechten. Van koud gerookte zalmfilet, gerookte forel en palingfilet tot buffetzalm.

Surimi

Surimi

De overheerlijke surimi krabsticks van Visco zijn onmisbaar voor sushirestaurants van kwaliteit. Krab chunks, sticks of legs? Bij Visco bent u verzekerd van topkwaliteit.

Toppings

Toppings

Visco heeft als totaalleverancier voor sushirestaurants een breed assortiment toppings. Denk aan kaviaar, masago, unagi en ebi tot unagi, suzuki en octopus slices.

Filets

Filets

Ook levert Visco diverse soorten gevroren filets van topkwaliteit. Met zorg gefileerd in onze eigen productiefaciliteit, zodat het product voor u direct klaar is voor gebruik.

Weekdieren

Weekdieren

Geniet van het tedere, zachte vlees van de weekdieren van Visco. Ons assortiment varieert van squid en cuttlefish tot inktvisringen, naturel of gepaneerd.

Hele vis

Hele vis

Ook voor gevroren hele vis bent u bij Visco verzekerd van de beste kwaliteit. Van spiering, taihu, en haring tot sliptong, buffetzalm en yellow croacker.

Rijst

Rijst

Ook voor diverse soorten rijst kunt u bij Visco terecht. Kies uit Torrii gurin, ao of aka. Visco heeft alle producten in huis voor de lekkerste sushi.

Zeewieren

Zeewieren

Om sushigerechten compleet te maken, mag zeewier niet ontbreken. Visco levert chuka wakame van kwaliteit, nori, wakame en konbu. Alles wat u nodig heeft voor de beste afwerking van uw gerechten.

Sauzen

Sauzen

Om ultiem te kunnen genieten van kwaliteitssushi is de juiste saus van groot belang. Visco heeft een breed assortiment aan sauzen, denk aan unagi, teriyaki, kimchee, yamasa en mirin onteri.

Toebehoren

Toebehoren

Visco heeft als totaalleverancier voor sushirestaurants alle benodigdheden in huis om uw gasten te laten genieten van uw sushigerechten. Denk aan eetstokjes, gember en wasabi.

Tonijn

Tonijn

Dankzij directe lijnen met topleveranciers komen onze producten bijna dagelijks binnen. Zo kan Visco de beste kwaliteit tonijn garanderen. Van hele tonijn tot saku, wij leveren zoals u het wilt.

Nieuwe sushicatalogus

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren?
Vraag onze nieuwe catalogus aan, boordevol mooie producten.

  • Snel in uw postbus
  • Op de hoogte van de beste beschikbare producten
  • Goed voorbereid bestellen
Aanvragen

Interesse in onze dienstverlening? Bel ons

Nu bellen