Sushirijst van topkwaliteit koopt u natuurlijk bij Visco groothandel

De beste sushirijst voor uw restaurant

Wanneer u sushi gaat maken is één ding zeker, er is sushirijst nodig van de hoogste kwaliteit. Sushirijst heeft een ronde korrel die tijdens het maken van de sushi heel dient te blijven. Wanneer u sushi in grote aantallen moet maken is het lastig om steeds weer de perfecte rijst te maken. Visco heeft daarom een sushirijst van topkwaliteit in het assortiment opgenomen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het maken van de rijst, onze sushirijst is eenvoudig te bereiden en smaakt altijd fantastisch.

Niet iedere rijst is geschikt

Het is belangrijk om bij het bereiden van sushi rekening te houden met de rijst. Niet iedere rijst is geschikt voor het bereiden van een goed sushigerecht, daarom hebben wij als groothandel geïnvesteerd in een aantal absolute top rijstsoorten. Wij bieden diverse soorten Calrose rijst aan, namelijk Premium, N-Blend en Superior kwaliteit. De rijst is verkrijgbaar in zakken van 10 en 20 kilogram. Deze rijst is perfect voor het maken van sushi doordat deze lang smaak vasthoudt en zacht en plakkerig is. Wij zijn als groothandel gespecialiseerd in de sushimarkt en u kunt er dus vanuit gaan dat deze rijst niet misstaat in uw restaurant. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om de ideale rijst voor uw restaurant te bespreken. Wij hebben jarenlange ervaring als groothandel voor de sushimarkt en weten daardoor precies hoe we u verder kunnen helpen.

Ook de leverancier voor uw vis

Naast onze sushirijst leveren we bij Visco ook alle andere benodigdheden voor uw gerechten. Bij onze visgroothandel kunt u natuurlijk terecht voor verse zalm en tonijn, maar ook andere vissoorten zijn direct leverbaar. De vis wordt geleverd naar de volledige wens van uw restaurant. Wij bieden de vis onder andere heel, versneden, vers en ingevroren aan. Maar ook bieden we de mogelijkheid om uw vis koud- of warmgerookt aan te leveren. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag onze sushicatalogus aan om een sprekend en duidelijk overzicht te krijgen van ons assortiment.

Nieuwe sushicatalogus

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren?
Vraag onze nieuwe catalogus aan, boordevol mooie producten.

  • Snel in uw postbus
  • Op de hoogte van de beste beschikbare producten
  • Goed voorbereid bestellen
Aanvragen

Visco is een horecaleverancier met jarenlange ervaring op het gebied van sushi. Van verse tot diepgevroren vissen, van toppings tot zeewier. Bij Visco kunnen tal van horecarestaurants terecht voor de beste (Aziatische) sushiproducten.

Wij staan voor kwaliteit!

Vijf voordelen voor vaste Visco-klanten

  • Onze producten altijd tegen de beste prijs
  • Alleen het beste is goed genoeg
  • Service staat hoog in het vaandel
  • Levering zo vaak en zo flexibel mogelijk
  • Wij zijn altijd op de hoogte van alle markten