Visgroothandel Visco
De totaalleverancier voor uw sushirestaurant

De sushispecialist

Visco is een visgroothandel, gespecialiseerd in het aanleveren en de verwerking van verse vis tot gebruiksklare producten voor in de keuken. Als visgroothandel zijn wij gespecialiseerd in de sushimarkt.

TWij verwerken dagelijks verse vis die aangevoerd wordt met onze eigen vissersschepen of via een selecte groep kwekers waar we al jaren mee samenwerken. Daardoor zorgen we voor een gegarandeerd behoud van versheid en kwaliteit. Naast de aanvoer is ook de verwerking van deze vis in eigen handen, daardoor kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Wij zijn de visgroothandel voor verkopers van sushi. Wij leveren onze klanten een totaalproduct dat bestaat uit onder andere: verse vis, zeewier, schaal- en schelpdieren, toppings en sauzen. Kortom, alles wat een sushispecialist nodig heeft.

Een uitgebreid assortiment

In ons uitgebreide assortiment van Visco vindt u veel verse Noorse zalm van topkwaliteit (heel of gefileerd, vers, gevroren of gerookt). Via onze directe lijnen met topleveranciers kunnen we u ook voorzien van een uitgebreid aanbod tonijn. Van hele tonijn tot saku, wij leveren naar uw wens. Als totaalleverancier van vis kunnen wij u een ruim assortiment vis aanbieden. Wij zijn visgroothandel in vrijwel alle soorten vis. Van schol, zeebaars en roodbaars tot inktvis, zeeduivel en makreel, Visco staat voor u klaar.

Ook wanneer u op zoek bent naar hele schaaldieren en schelpdieren, filets of gerookte vis bent u bij Visco aan het juiste adres. Als visgroothandel zorgen wij ervoor dat wij aan al uw wensen op het gebied van vis kunnen voldoen. U kunt onze garnalen bestellen met of zonder staart en schil, geheel naar uw wens. Verder bieden wij onder onze eigen merknaam Umai Black Tiger garnalen, Vannamei garnalen en andere producten aan. Alleen de producten van de allerbeste kwaliteit worden verpakt als Umai product.

Bent u benieuwd naar het totale assortiment van Visco visgroothandel? Vraag dan onze sushicatalogus aan, kijk eens rond op onze website of neem contact met ons op.

 

Nieuwe sushicatalogus

Benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren?
Vraag onze nieuwe catalogus aan, boordevol mooie producten.

  • Snel in uw postbus
  • Op de hoogte van de beste beschikbare producten
  • Goed voorbereid bestellen
Aanvragen

Visco is een horecaleverancier met jarenlange ervaring op het gebied van sushi. Van verse tot diepgevroren vissen, van toppings tot zeewier. Bij Visco kunnen tal van horecarestaurants terecht voor de beste (Aziatische) sushiproducten.

Wij staan voor kwaliteit!

Vijf voordelen voor vaste Visco-klanten

  • Onze producten altijd tegen de beste prijs
  • Alleen het beste is goed genoeg
  • Service staat hoog in het vaandel
  • Levering zo vaak en zo flexibel mogelijk
  • Wij zijn altijd op de hoogte van alle markten